Symaskiner

SPAR OP TIL 20% 30% 40 %  50%

PÅ UDVALGTE BERNINA PFAFF HUSQVARNA VIKING SINGER JUKI

SYMASKINER OG OVERLOCKER 

ENKELTE MODELLER ER DER 1 TIL 2 STK AF

RING PÅ 2311 1013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Står du og mangler en ny symaskine, er du landet på den helt rigtige side. Vi har et stort udvalg af både nye og brugte maskiner, som vi også udfører service på, så de altid er klar til brug. Skulle uheldet mod forventning være ude, og den går i stykker, kan vi også hjælpe dig med at få den repareret.

Vi forhandler mange af de kendte mærker som for eksempel: Pfaff, Bernina, Singer, Bernette m. fl., så du vil her kunne finde en symaskine, der dækker dine behov, hvad enten du skal sy almindeligt, overlocke eller måske brodere navne på tøj.

 

 

Stort udvalg af symaskiner fra forskellige brands

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige maskine til dig og du er altid velkommen til at ringe på 23 11 10 13, for at få vejledning eller et godt tilbud. Her under er en kort beskrivelse af, hvad de forskelige brands vi fører, er kendt for.

 

Pfaff symaskiner

Pfaff er designet i Tyskland, og er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten – et kvalitetsprodukt i et flot design.

 

Bernina symaskiner

 

Bernina fra Schweitz, så er man garanteret høj og præcis kvalitet, et brand vi har kendt i mange år.

Fra Bernina har vi også Bernette, som er en god maskine til nybegynderen, der ikke har så meget erfaring med at sy.

 

Husqvarna symaskiner

 

Husqvarna er et gammelt brand fra Sverige, som stadig er på markedet med de topmoderne Husqvarna viking maskiner.

 

Singer symaskiner

 

Den danske Singer maskine er en god begynder symaskine, lige til at gå til. En enkel maskine, der er nem at arbejde med, og som har de mest almindelige funktioner, du skal bruge, så som deres velkendte undertrådssystem, som alle kan betjene.

 

Janome symaskiner

 

Janome symaskiner er kendt som en af de mest populære brands, bl.a. pga. høj kvalitet, robusthed og lang holdbarhed. Samtidig er de meget nemme at bruge.

 

Elna symaskiner

 

Elna er en kompakt symaskine med et unikt design, som altid har symboliseret kvalitet, innovation og service. Firmaet lever efter devisen, at det skal være sjovt at sy, og for at det kan lade sig gøre, må maskinerne være brugervenlige, alsidige og moderne.

 

Brother symaskiner

 

Brother symaskiner har vundet tests i lande som Tyskland, England og Sverige. De er kendetegnet for høj kvalitet, styrke og nemme at betjene. De har også skabt sig et ry, for at være en maskine der holder i mange år.

 

Skal din symaskine være mekanisk eller elektronisk?

 

Når man taler om symaskiner, findes der to udgaver, den mekaniske og den elektroniske.

Den mekaniske er den traditionelle model, som vi kender den fra tidernes morgen, der er oftest to knapper at vælge imellem – en til at vælge søm og en til at vælge stinglængden. Det giver dig et begrænset udvalg af muligheder, men skal du kun sy enkle ting, lave små reparationer eller er nybegynder er det en rigtig fin maskine.


Skal du have en ny symaskine i dag, vil vi normalt anbefale en elektronisk. Der vil du ofte opleve et langt større udvalg af indstillingsmuligheder. Den vil også være langt nemmere at indstille ved hjælp af et lille display.

Du indtaster blot nummeret på den søm du vil bruge, og så vælger maskinen selv stinglængde og bredde. Du kan selvfølgelig justere både bredden og længden, hvis du ønsker dette anderledes. Syr du meget, kan det klart anbefales at vælge- eller udskifte den mekaniske til en elektronisk, den giver dig en mere enkel og tidsvarende sy oplevelse – lig med et perfekt resultat.
 

Er du nybegynder, skal du ikke frygte en elektronisk symaskine, for du kan sagtens få en maskine, der ikke har mange flere funktioner end de traditionelle mekaniske vi kender fra ”de gode gamle dage”